BEST SELLER

Tentazioni Pugliesi TARALLI MULTICEREALI CU ULEI EXTRA VERGIN DE MASLINE
Gustari 200 gr

12 Lei

Preț Bestvalue

12 Lei
2,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

TARALLI MULTICEREALI CU ULEI EXTRA VERGIN DE MASLINE Tentazioni Pugliesi Gustari 200 gr

Covrigeii Tentazioni Pugliesi Taralli Multicereali sunt făcuți din cele mai bune și organice ingrediente: făină de grâu fină, vin alb aromat specific zonei Puglia, faimosul ulei de măsline extra virgin, iar adăugarea condimentelor intensifică gustul perfect al acestora. Gustarea ideală atunci când îți e foame.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
200 gr
TARA DE ORIGINE
Italia
AROMA
Ulei de masline
INGREDIENTE
Făină de grâu tânără 00, făină de grâu tânără 0, făină de grâu tip 2, făină de grâu, făină de orz, făină de ovăz, drojdie naturală de făină de grâu tip 0, făină de grâu, făină (acid asporbic, amilază), vin alb (care conține sulfiți), ulei de măsline, ulei de măsline extravirgin 10%, semințe de floarea soarelui, semințe de susan, semințe duble, semințe de in 3% sare.
Orzul de grâu. Poate conține lactoză.
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Self Consumption
FARA ZAHAR
Nu
AMBALAJ
Pouch
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Valoare nutritivă 467,81 kcal / 100 g,
Proteine ​​11,92 g / 100 g,
Lipide 19,85 g / 100 g,
Carbohidrați 57,47 g / 100 g
Fibre alimentare 5,8 g / 100 g
Sodiu 2,54 g / 100 g
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu