NEW

Casamorati Levar Del Sole

540 Lei

Preț Bestvalue

540 Lei
108 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Levar Del Sole Casamorati Parfumuri Niche 30 ml

Fondată în 1888, casa de parfumuri Casamorati a fost o prezență de necontestat în lumea parfumurilor de lux, fascinând și încântând simțurile celor mai rafinați cunoscători. Însă, odată cu trecerea anilor și schimbările economice, fabrica de parfumuri Casamorati a fost nevoită să-și închidă porțile, iar aceste arome de lux au dispărut treptat din memoria colectivă. Cu toate acestea, spiritul și prestigiul brandului Casamorati nu au fost uitate. Inspirat de bogata sa moștenire și de rafinamentul său senzațional, fondatorul Xerjoff, Sergio Momo, a decis să readucă la viață această casă de parfumuri iconică.


Levar del Sole își poezizează prezența pe piele. Tradus literal ca "răsăritul soarelui", acest parfum este o odă adusă pasării Phoenix nemuritoare. Parfumul se deschide cu nuanțe proaspete de citrice și aura îmbietoare a trandafirului delicat, aleși cu grijă din capitala parfumurilor a Indiei, Kannauj. Cu cardamom, violetă și crin în inimă, Levar del Sole emană o atmosferă de prosperitate. Pe măsură ce parfumul se desfășoară, noi începuturi se conturează și transformările se fac simțite, către un amestec delicios și reconfortant de mosc, fava de Tonka și caramel în baza sa.

GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
30 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
Trandafir, Portocala, Lamaie, Note verzi, Bergamota, Mere
NOTE DE BAZA
Boabe de tonka, Paciuli, Lichen, Mosc, Caramel
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Violet, Crin, Iasomie, Cardamon
TIP NICHE
Apa de parfum