Jo Malone London White Moss & Snowdrop Cologne

600 Lei

Preț Bestvalue

600 Lei
120 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

White Moss & Snowdrop Cologne Jo Malone London Parfumuri Niche 100 ml

Jo Malone London este un brand recunoscut pentru mirosurile unice ale produselor de lux pentru baie, corp și locuință, obținute prin combinații neașteptate de ingrediente ce rezultă în concepte elegante și creative. Brand-ul este disponibil în 69 de țări și s-a alăturat companiei Estée Lauder în anul 1999.


Descoperă White Moss & Snowdrop Cologne, o aromă delicată asemenea unui ghiocel gingaș ce își croiește calea prin zăpada fină. Permite aromelor uimitoare de cardamom, petale de ghiocel și mușchi alb să te surprindă oferindu-ți o stare absolută de bine.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Aromatic
NOTE DE VARF
Cardamom
NOTE DE BAZA
Mușchi Alb
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Ghiocel
SENZATIE PARFUM
Inocenta
TIP NICHE
Cologne