NEW

Kiss Glam Fantasy Play Favorites Long Coffin

44,10 Lei

Preț Bestvalue

44,10 Lei
8,82 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Glam Fantasy Play Favorites Long Coffin Kiss Pensule

Unghii false cu efect de gel, super netede, cu ombre, străluciri și multe accente de tendință, precum și culori. Acestea stau puse până la o săptămână! Sunt gata de purtat in doar câteva minute. Ușor de aplicat si îndepărtat. Nu afectează unghiile naturale.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
1.Dimensiune:
-înainte de aplicare, aliniați unghiile cu părțile laterale îndreptate spre cuticulele dvs. și găsiți dimensiunea corectă pentru fiecare unghie ( găsit pe fila de pe fiecare unghie – 1 este cel mai mare, 11 este cel mai mic pentru utilizare ulterioară).
2.Pregătire:
-spălați mâinile cu apă și săpun și uscați bine.
-utilizați batonul pentru cuticule inclus pentru a împinge orice exces de piele.
-ștergeți unghiile cu tamponul de pregătire inclus (cel mai important pas), pentru a curăța unghiile pentru o aderență mai bună. (Puteți folosi alcool pentru frecare în locul sau în plus față de tamponul de pregătire.)
3.Aplicați:
- dezlipiți suportul de pe unghie, apoi apăsați-l pe unghia naturală, în centru și pe ambele părți în același timp.
-țineți apăsat timp de 30 de secunde
-așteptați cel puțin o oră pentru a uda mâinile sau pentru a pili unghiile, dacă doriți.
4.Indepartare:
-nu forțați și nu trageți
-tăiați și pileți suprafața pentru a distruge stratul superior de protecție
- Înmuiați unghiile în soluția de îndepărtare a unghiilor artificiale KISS All in One sau în soluția de îndepărtare a ojei cu acetonă până când se înmoaie. Ștergeți unghiile înmuiate și lipiciul.
CONTINUT SET
- 28 de unghii prin presare,
- tampon de pregătire,
- mini pilă de unghii,
- stick de manichiură,
-adeziv gel roz.