Baci Perugina Original Dark Box Red Dress Limited Edition
Praline 150 gr

49 Lei

Preț Bestvalue

49 Lei
9,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Original Dark Box Red Dress Limited Edition Baci Perugina Praline 150 gr

Bomboanele Baci sunt un adevărat deliciu. Fiecare bomboană are o inima formată dintr-o alună de pădure îmbrăcată în ciocolată fină cremoasă ce conține bucățele mărunte de alune și esteînvelită într-un strat subțire de ciocolată neagră de o calitate superioară. Ambalate într-o folie cu modelul unui cer înstelat, aceste mici delicii au o surpriză ascunsă, în forma unui bilețel ce conține câte un mesaj drăguț. Această cutie conține diverse sortimente din aceste bomboane absolut delicioase. Această cutie este un produs în ediție limitată și conține bomboane din ciocolată neagră îmbrăcate într-un ambalaj roșu.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
INGREDIENTE
Zahăr, alune, ciocolată, unt de cacao, lapte, grăsime din lapte, lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie.
Conține: lapte, alune. Poate conține: Alte nuci
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Alune intregi, Trufe cu ciocolata si alune
PACKAGE
Formal Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
Neagra
ALCOOL
Nu
TEXTURA
Compact
AMBALAJ
cutie
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
12