Millennium Elegance Milk Chocolates
Praline 143 gr

LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Elegance Milk Chocolates Millennium Praline 143 gr

Millennium a fost înfințat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Când iubirea ta pentru ciocolată crește incortrolabil și inima îți bate mai tare, atunci știi că ceea ce mănânci sunt bomboanele Elegance. Această cutie conține un asortiment de bomboane din ciocolate cu lapte, ce conțin cremă de migdale, cremă de cappucino și cremă de alune de pădure.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
143 gr
AROMA
Alune de padure, Cappuccino, Migdale
INGREDIENTE
Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, lapte praf degresat, zer praf, emulgator (lecitină de soia), sare, aromă vanilină. Cacao min. 33%), grăsime vegetală (ulei de palmier), zahăr, alune prăjite , lapte praf degresat, lapte praf, masa de cacao, lactoză, zer praf, migdale prăjite, caju prăjit, grăsime din unt, arahide prăjite, emulgator (lecitină de soia), cappuccino crocant (cafea mată uscată 100% cu lapte), arome: vanilină, „Fistic”, acid lactic regulator al acidității.
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Crema de praline
PACKAGE
Formal Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte
ALCOOL
Nu
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie: 570 kcal / 2373 kJ, Proteine ​​9,2 g, Grăsimi 37,5 g, Carbohidrați 48,8 g.
AMBALAJ
cutie
TEXTURA
Crema
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
16
UMPLUTURA
Crema de alune, Crema Cappuccino, Crema de migdale