Shiseido SYNCHRO SKIN INVISIBLE LOOSE POWDER 02
Pudra 6 gr

151 Lei PRB 210 Lei

Preț Bestvalue

151 Lei
30,20 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

SYNCHRO SKIN INVISIBLE LOOSE POWDER 02 Shiseido Pudra 6 gr

După aplicarea fondului de ten este esențială fixarea acestuia. Synchro Skin Invisible Loose Powder este o nouă pudră pulbere de la Shiseido care are o textură ultra-fină și ingrediente de îngrijire a pielii în compoziție. O dată aplicată pudra reduce excesul de sebum, ridurile fine sunt diminuate împreună cu aspectul porilor, iar imperfecțiunile sunt estompate. Pudra este disponibilă în două variante, cu aspect mat sau radiant. Obține un ten perfect cu Shiseido!

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
6 gr
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pudra pe toata suprafata fetei pentru a finisa si a fixa machiajul. Pentru definire, aplica pudra delicat in zona T pentru a neutraliza luciul.
DENUMIRE CULOARE
Matte
TARA DE ORIGINE
Japonia
NR CULOARE
02
EFECT MAKE-UP FATA
Rezistenta indelungata
BENEFICII MAKE-UP FATA
Matifiere
ACOPERIRE
Mare
TIP DE PUDRA
Pulbere