Clarins Bright Plus Beauty Flash Vitamina C Complex Serum
Serum 8 ml

165 Lei

Preț Bestvalue

165 Lei
33 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Bright Plus Beauty Flash Vitamina C Complex Serum Clarins Serum 8 ml

Înființat în Paris, brand-ul Clarins folosește ingrediente naturale în toate produsele sale și este cunoscut pentru deschiderea pe care o are față de opiniile clienților fideli.
Bright Plus Beauty Flash Vitamina C Complex Serum este un produs 2-în-1 ce combină un complex din Vitamina C concentrată 15% și un ser îmbogățit cu extracte din fructe, acerola care uniformizează tenul, pielea devine mai strălucitoare.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
8 ml
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Pasul 1: Aplicați o picătură pe fiecare deget al unei mâini. Pasul 2: Unește degetele ambelor mâini. Pasul 3: Masați serul pe față și pe gât, începând de la centru spre exterior.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Serum
BENEFICII LOTIUNE
Ton uniform al pielii, Iluminare, Anti-pete inchise, Anti-imperfectiuni

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ