DUTY FREE EXCLUSIVE

Benefit Lip & Blush Set
Seturi 16 ml

130 Lei PRB 180 Lei

Preț Bestvalue

130 Lei
26 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Lip & Blush Set Benefit Seturi 16 ml

Jean și Jane și-au propus inițial să câștige 33 de dolari pe zi pentru a-și acoperi costurile, dar "face place-ul" lor micuț din cartierul Mission din San Francisco era destinat să devină mai mult! Astfel, s-a născut Casa Benefit. "face place-ul" a fost redenumit "Benefit Cosmetics", iar primul stand Benefit a fost deschis într-un magazin de departamente din SUA, New York.


Lip & Blush Set este o opțiune versatilă și o alegere excelentă pentru a-ți completa machiajul și a-ți accentua buzele și obraji într-un mod elegant și rapid. Pentru obraji, setul include o nuanță călduroasă de roz deschis, iar pentru buze avem Rose-Tinted Lip & Cheek Stain.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
16 ml
CONTINUT SET
Shellie Blush 6 g + Benetint 10 ml.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ