DUTY FREE EXCLUSIVE

Givenchy GIVENCHY COFFRET

279 Lei

Preț Bestvalue

279 Lei
55,80 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

GIVENCHY COFFRET Givenchy Seturi miniaturi 22 ml

Cui nu îi place să admire o impresionantă colecție de parfumuri în miniatura? Setul de miniaturi Givenchy conține cinci dintre cele mai râvnite și iconice parfumuri ale brandului. Dahlia Divin este un elixir citric și delicat care îți va da un sentiment înălțător; Organza este un parfum cald care accentuează senzualitatea și frumusețea eternă a femeii; Ange ou Démon Le Secret te va intriga prin prospețimea sa dată de merișoare și totodată prin aroma sa delicată; Very Irresistible este un parfum floral, dar cu o tentă înțepătoare deosebită datorită anasonului stelat, iar Eaudemoiselle Eau Florale reprezintă punctul de întâlnire între tradițonal și modern și se potrivește oricărei vârste. Varietatea este esența vieții, iar setul Givenchy portretizează ideal acest concept.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
22 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TARA DE ORIGINE
Franta
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
TIP PARFUM
Apa de parfum
COLECTIE PARFUM
Designer
SENZATIE PARFUM
Feminitate