STATHAKISFAMILY ''Queenb'' Spread Of Cretan Natural Honey With Real Ceylon Cinnamon

25 Lei

Preț Bestvalue

25 Lei
5 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

''Queenb'' Spread Of Cretan Natural Honey With Real Ceylon Cinnamon STATHAKISFAMILY Specialitati 230 gr

Stathakis Family se mândrește cu produse calitative realizate cu respect pentru produs. Aceștia sunt o familie de apicultori ce și-au început afacerea în 1963 și incorporează dragoste, pasiune, responsabilitate și dedicare în tot ceea ce fac. Queenb combină delicioasa miere naturală din Creta cu scorțișoară Ceylon în așa fel încât obține o balanță perfectă de nutrienți și aromă. Odată ce încerci acest produs va deveni indispensabil pentru micul dejun. Îl poți adăuga în iaurt, salate de fructe, pe clătite, în cafea, ceai sau prăjituri.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
230 gr
AROMA
Scortisoara
NECESITA BATERII
Nu
INGREDIENTE
Miere cretană naturală și nepasteurizată cu scorțișoară din Ceylon.

HARDSIDE
Nu
SOFTSIDE
Nu
ETICHETA ADRESA
Nu
CAPTUSEALA
Nu
MANER RETRACTABIL
Nu
BRETELE INTERIOARE
Nu
CONTINUT
Miere
PACKAGE
Self Consumption
GLUTEN
Nu