Guerlain Terracotta Luminizer Highlighter N°02

235 Lei

Preț Bestvalue

235 Lei
47 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Terracotta Luminizer Highlighter N°02 Guerlain Anticearcane si iluminatoare 10 gr

Povestea Guerlain a luat naștere în anul 1828, atunci când Pierre-François-Pascal Guerlain a deschis primul său boutique în inima Parisului. De atunci, Guerlain și-a făcut simțită prezența în lumea parfumeriei și a produselor de machiaj și de îngrijire a pielii prin inovațiile aduse frumuseții, inspirate din artă și din natură.


Acest iluminator Guerlain oferă un amestec unic de tonuri sărutate de soare, înfrumusețate cu diverse culori vibrante, pentru a dezvălui o strălucire cu aspect sănătos pentru fiecare nuanță de piele.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
10 gr
DENUMIRE CULOARE
Gold
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Foloseste o pensula pentru a aplica produsul pe obraji, frunte, barbie si nas, amestecand bine. Poate fi folosita peste fond de ten sau direct pe ten.
NR CULOARE
02
EFECT MAKE-UP FATA
Radios, Perlat
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA MAKE-UP FATA
Pudra
BENEFICII MAKE-UP FATA
Iluminare