Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

LA VIE ESTE BELLE

Pentru Lancôme, pasiunea nestavilită pentru frumos și fascinația față de puterea care izvorăște din fiecare femeie, sunt cele mai valoroase surse de inspirație. LA VIE EST BELLE reprezintă una din cele mai puternice personificări ale acestei filozofii. Este un manifesto și o încurajare pentru fiecare femeie de a fi liberă, autentică, de a alege în fiecare zi să fie fericită.

La vie est belle este mai mult decât un parfum, este o stare de spirit. Inseamnă să alegi să pășești in lume zambind, știind că ai motive de bucurie, fiindcă viața merită celebrată. Să te bucuri de fiecare moment liberă și să lași lumea să fie inspirată de frumusețea zambetului tău. La vie est belle poate fi oricare dintre noi. Tu ce alegi?

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM

La vie est belle Eau de Parfum fascinează prin elementele sale – 63 de ingrediente pure perfect echilibrate de 3 cei mai mari maeștrii parfumieri francezi. Compoziția sa bogată cuprinde esență de iris, unul dintre cele mai rare si prețioase ingrediente, flori de portocal și iasomie, vanilie, praline și pere, toate pentru un parfum obsedant și senzual incapsulat intr-o sticlă ce dă senzația unui zambet de cristal. Descoperă și celelalte variante ale acestei arome iconice.

Iris sclipitor
Vanilie seducatoare
Patchouli radiant

LA VIE EST BELLE IRIS ABSOLU EAU DE PARFUM

FERICIRE ABSOLUTĂ ȘI VIBRANTĂ

 

Cu La Vie est Belle Iris Absolu, Lancôme deschide un nou capitol al fericirii, unul puternic, absolut și vibrant. O invitație în a face viața mai frumoasă, în fiecare zi.
Accentele crude și gurmande de smochine și coacăze negre se îmbină cu Iasomia Sambac și o supradoză de Iris, de 10 ori mai concentrat, puse în evidență de notele profunde de patchouli.

 

SMOCHINE ȘI COACĂZE NEGRE
IRIS PALLIDA
PATCHOULI
DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.