Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

Dezvoltat de-a lungul a 20 de ani, Advanced Génifique este un produs creat pentru fiecare femeie, indiferent de varsta si tipul de ten. Inspirat de știința microbiomului, produsul conține atat Acid Hialuronic pentru luminozitate instanta, cat si o compozitie complexa de 7 extracte derivate din probiotice care acționează pentru a imbunătăți bariera de protecție a pielii și a face tenul să arate mai tanăr și sănătos.

Rezultate resimțite după doar o aplicare. Include Advanced Génifique in rutina ta de frumusețe!

Advanced Génifique, serumul nostru N˚1*, se bazează pe știința microbiomului, pentru a menține echilibrul microbiomului natural al pielii. Serumul acționează și ameliorează vizibil semnele majore ale imbătranirii tenului și ajută la recăpătarea fermității. Pielea este mai radiantă, liniile fine sunt diminuate, tonul și textura pielii sunt uniformizate.

*Cel mai bine vandut ser din categoria serurilor Lancôme, conform vanzărilor din perioada Ianuarie-Decembrie 2020, in Romania, canalul Selective Perfumeries, potrivit raportării Strategic Market Vector.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.