Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

Descopera aromele clasice Lancôme! Lasa-te purtata de esentele parfumurilor iconice si etern feminine ale brandului!

TRÉSOR

Apa de parfum pentru femei Lancôme Trésor este unul dintre cele mai populare parfumuri din lume, incă de la lansarea sa in 1990. Cu Trésor, fiecare moment devine unic. O comoară de parfum, care vă invăluie in luxul și in eleganța tipic franțuzești!

MIRACLE

Apa de parfum Lancôme Miracle este un parfum energic și efervescent, care ascunde un mic miracol. Reușește să creeze o atmosferă vrăjită, de frumusețe și de unicitate.

POÊME

Un poem liric in lumea parfumurilor, Lancome Poême, apă de parfum, este idealul femeii elegante și originale! Aroma intens florala, ofera parfumului caracterul cameleonic. Compoziția contrastanta combina macul himalaian cu mirosul fermecator al florii de datura.

MAGIE NOIRE

Apa de toaletă Lancôme Magie Noire, sau „magia neagra franțuzeasca”, este special creată pentru femeile cu gusturi rafinate. Esențele exotice de cassia, zambilă, bergamotă și zmeură sunt completate de miere, alături de cele mai frumoase flori de trandafiri, iris și lăcrămioară, ele dau o notă puternică de grație și senzualitate.

HYPNÔSE

Uimitorul parfum al femeii care știe cum să caștige inima bărbatului iubit. Aceasta este apa de parfum pentru femei Lancôme Hypnôse. Unica aromă orientală acționează ca un elixir de dragoste, care le impune bărbaților să se intoarcă și să caute magia ascunsă a atracției.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.