Venchi ORANGE CHOCOLATE CIGAR
Batoane 100 gr

29 Lei

Preț Bestvalue

29 Lei
5,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

ORANGE CHOCOLATE CIGAR Venchi Batoane 100 gr

Încearcă rafinata ciocolată italiană Venchi într-o formă mai puțin obișnuită. Trabucul conține o umplutură de ciocolată fină cu lapte, alune și portocală confiată fiind învelit în două straturi de ciocolată neagră și ciocolată cu lapte. Nu încerca să reziști tentației!

ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Da
CONTINUT
Coaja de portocala, Ciocolata cu lapte
PACKAGE
Self Consumption
SET CADOU
Nu
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahăr, unt de cacao, coajă de portocală confiată (coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, acidifiant: acid citric. 100 g de coji de portocale la 100 g de produs confiat), Masă de cacao, pastă de migdale, lapte praf integral, cu conținut redus de grăsime pudră de cacao, Emulgator: lecitină de soia, grăsime din lapte anhidru, aromă naturală de vanilie.
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TARA DE ORIGINE
Italia
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
lapte, Neagra