VERGNANO Turkish Coffe ( Macinata )
Cafea 125 gr

19,50 Lei

Preț Bestvalue

19,50 Lei
3,90 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Turkish Coffe ( Macinata ) VERGNANO Cafea 125 gr

Vergnano este o pasiune de familie. Născut în 1882 acest brand a crescut și s-a dezvoltat din generație în generație din iubirea pentru cafeaua de calitate. Misiunea companiei în 2019 este susținerea și promovarea proiectelor ce ajută la implicarea femeilor în procesul de recoltare a boabelor de cafea, cu ajutorul asociației “ International Women’s Coffee Alliance“ . Această cutie de cafea turcească este o ediție limitată travel exclusive. Este intensă și aromată, este prăjită cu mare atenție și delicatețe, iar calitatea sa este incontestabilă. Cafeaua atent măcinată este împachetată în cutii de metal ce o ajută să își păstreze aroma pentru mai mult timp.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
125 gr
TIP CAFEA
Macinata