Stick Tea Keemun Red Tea

28 Lei

Preț Bestvalue

28 Lei
5,60 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Keemun Red Tea Stick Tea Ceai

Ceaiul este o operă de artă, pe care numai un adevărat maestru o poate stăpâni. Și cum schimbările importante apar prin revoluții mici, Stick Tea a reinventat plicul de ceai într-un mod mai funcțional. Acestea au fost create în așa fel încât să grăbească procesul de preparare a ceaiului, respectând în același timp tradițiile. Varietatea de ceaiuri de cea mai bună calitate asigură o aromă excelentă. În stick se regăsesc frunze de ceai testate și amestecate înainte de ambalare pentru a le asigura caracterul excepțional.


Pliculețele de ceai Stick Tea au o formă dreptunghiulară, sunt create din aluminiu și au 450 de găuri, înlocuind astfel sitele clasice.

CONTINUT
Ceai Rosu din provincia Anhui
PACKAGE
Self Consumption
INGREDIENTE
12 Stick Monodoza.
AMBALAJ
cutie