ChocoMe DARK CHOC BAR WITH PECANNUTS, SICILIAN ALMONDSAND BLACKCURRANT

49 Lei

Preț Bestvalue

49 Lei
9,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

DARK CHOC BAR WITH PECANNUTS, SICILIAN ALMONDSAND BLACKCURRANT ChocoMe Ciocolata 110 gr

Fondatorul ChocoMe este extrem de devotat standardelor înalte și produselor de calitate superioară, așa că și-a creat propria ciocolată pe aceste principii. Pornind de la idea că pentru a avea o ciocolată de calitate trebuie să înțelegi originea boabelor de cacao, acesta a vizitat multiple plantații și a făcut o cercetare amănunțită a procesului de creare a ciocolatei. A creat astfel ChocoMe, o ciocolată rafinată, de primă calitate, ce îți va oferi o experiență culinară inconfundabilă. Această colecție de ciocolate conțin un strat de fructe naturale și nuci, prelucrate într-un mod unic, fără conservanți, ele păstrându-și aromele intense, substanțele minerale și vitaminele.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
110 gr
TARA DE ORIGINE
Ungaria
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Arahide, Coacaze negre uscate prin congelate, Migdale
PACKAGE
Self Consumption
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
Neagra
ALCOOL
Nu
TEXTURA
Compact
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu