ChocoMe DARK CHOC SQUARED, FILLED WITH CARAMEL, PASSIONFRUIT AND BLACK SESAME

51 Lei

Preț Bestvalue

51 Lei
10,20 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

DARK CHOC SQUARED, FILLED WITH CARAMEL, PASSIONFRUIT AND BLACK SESAME ChocoMe Ciocolata 110 gr

Fondatorul ChocoMe este extrem de devotat standardelor înalte și produselor de calitate superioară, așa că și-a creat propria ciocolată pe aceste principii. Pornind de la idea că pentru a avea o ciocolată de calitate trebuie să înțelegi originea boabelor de cacao, acesta a vizitat multiple plantații și a făcut o cercetare amănunțită a procesului de creare a ciocolatei. A creat astfel ChocoMe, o ciocolată rafinată, de primă calitate, ce îți va oferi o experiență culinară inconfundabilă. Această ciocolată deosebită conține mici bucățele de fructul pasiunii, semințe de susan și caramel.

TARA DE ORIGINE
Ungaria
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
110 gr
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Caramel
PACKAGE
Informal Gift
TEXTURA
Compact
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
Neagra
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu