DUTY FREE EXCLUSIVE

M&M'S Chocolate Tablet With Peanut Block

18,20 Lei PRB 26 Lei

Preț Bestvalue

18,20 Lei
3,64 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 3-5 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Chocolate Tablet With Peanut Block M&M'S Ciocolata 165 gr

M&Ms sunt printre cele mai iubite bomboane de ciocolată din lume. Acestea fac parte dintr-o afacere de familie și îți oferă cele mai năzdrăvane buline cu ciocolată, fie ele simple, cu alune, napolitană sau caramel. Bucurăte de nebunele și delicioasele buline de ciocolată, acum incorporate într-o tabletă de ciocolată irezistibilă!

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
165 gr
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Snacking Sharing
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE

Zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, arahide, grăsime din lapte, lactoză, zer praf (din lapte), lapte praf complet, emulgator (lecitină de soia), grăsime de palmier, amidon, sirop de glucoză, grăsime de shea, stabilizant ( gumă arabică), culori *, dextrină, agent de geam (ceară de carnauba), extract natural de vanilie, ulei de sâmburi de palmier, sare, aromă. (Poate conține: migdale, alune, grâu). Ciocolata cu lapte conține solide din lapte minimum 14% și solide din cacao minimum 25%.
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G

Energie 2313 kJ / 555 kcal, Grăsimi 34 g din care grăsimi saturate 19 g, Carbohidrați 53 g din care Zahar 52 g, Fibre 2,2 g, Proteine ​​8 g, Sare 0,24 g
CONTINUT
Arahide, Bomboane
TEXTURA
Compact
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
TIP CIOCOLATA
lapte
SET CADOU
Nu

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ