Millennium Milk Chocolate With Stevia

20 Lei

Preț Bestvalue

20 Lei
4 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Milk Chocolate With Stevia Millennium Ciocolata 100 gr

Millennium a fost înfințat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Acest produs este alegerea perfectă pentru persoanele care îți doresc o gustare dulce, însă nu vor ori nu pot consuma zahăr. Aceasta este o ciocolată cu lapte ce este îndulcită cu Stevia și nu conține zahăr adăugat.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Formal Gift
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Da
INGREDIENTE
Agent de încărcare (fibre), unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, îndulcitori (maltitol, steviol glicozide 0,02%), emulgator (lecitină de soia), sare, aromă de vanilină.
Produsul conține: lapte, soia. Poate conține urme de nuci, arahide.
Conținutul de cacao în masa de ciocolată nu mai puțin de 40%.
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energy 457 kcal,Fat 38,5 g, Carbohydrate 21,7 g, Protein 5,8g.
CONTINUT
Cacao
TEXTURA
Compact
AMBALAJ
Ambalaj
TIP CIOCOLATA
lapte
SET CADOU
Nu