Ritter SPORT MINI POUCH

29 Lei

Preț Bestvalue

29 Lei
5,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

SPORT MINI POUCH Ritter Ciocolata 167 gr

Ritter Sport este un brand de ciocolată de calitate superioară, iar forma pătrată a tabletelor o disting de celelalte brand-uri. Calitatea produselor Ritter Sport este oferită de ciocolata pură, ingredientele naturale și atenția acordată procesului de producție. Această gamă de ciocolată va deveni mica ta plăcere nevinovată rapid, deoarece odată ce încerci o ciocolată Ritter mereu vei dori mai mult. Selecția variată de tablete oferă opțiuni pentru toate gusturile. Acest pachet conține mini tablete de ciocolată cu diverse umpluturi. Încearcă-le pe toate!

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
167 gr
CONTINUT
Capsuna, Crema de praline, Ciocolata cu lapte, Martipan, Alune de padure, Biscuite crocant, Fulgi de porumb
PACKAGE
Sharing Gift
ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
AMBALAJ
Ambalaj
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
lapte
SET CADOU
Nu