Tony's Chocolonely CHOCOLATE DARK PRETZEL

40 Lei

Preț Bestvalue

40 Lei
8 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

CHOCOLATE DARK PRETZEL Tony's Chocolonely Ciocolata 300 gr

Tony'sChocolonely este un brand cu o misiune admirabilă. Poveastea acestei companii a pornit din dorința de a elimina sclavia în plantațiile de cacao, mulți dintre acești sclavi fiind copii. Din dorința de a conduce prin puterea exemplului ciocolata Tony'sChocolonely este fabricată din cacao 100% recoltată fără sclavi. Un alt lucru interesant la această ciocolată este faptul ca nu este împărțită în mod egal, lucru ce face aproape imposibilă împărțirea ei în mod egal și exact așa va rămâne până când în industria ciocolatei se va rupe lanțul sclaviei. Bucură-te de o ciocolată bună în diverse sortimente și susține o cauză nobilă ! Aceasta este o delicioasă ciocolată neagră cu lapte ce conține bucățele de covrigei crocanți și toffee.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
300 gr
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Self Consumption
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TARA DE ORIGINE
Belgia
CONTINUT
Caramele
TEXTURA
Compact
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
TIP CIOCOLATA
Neagra
SET CADOU
Nu