Valrhona JIVARA MILK 40%

22 Lei

Preț Bestvalue

22 Lei
4,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

JIVARA MILK 40% Valrhona Ciocolata 70 gr

În 1922, într-un mic sat din Franța, Albéric Guironnet a creat cea mai fină ciocolată din lume. Valrhona este o ciocolată artizanală unică, ce are arome intense, rafinate și complexe pe care le vei recunoaște de fiecare dată. Cu fiecare degustare vei fi convins că Valrhona își ia în serios misiunea de a crea o ciocolată de excepție ce îți lasă gura apă numai gândindu-te la ea. Încearcă întreaga gamă și alege-ți preferata !

TARA DE ORIGINE
Franta
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
70 gr
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Cacao
PACKAGE
Self Consumption
TEXTURA
Compact
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Cocoa butter, whole milk powder, sugar, cocoa beans, brown sugar, natural vanilla extract, emulsifier (soya lecithin), barley malt e xtract.
TIP CIOCOLATA
lapte
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu