NEW

Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Concealer N° N345

165 Lei

Preț Bestvalue

165 Lei
33 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Prisme Libre Skin-Caring Concealer N° N345 Givenchy Creme BB & CC 11 ml

Prisme Libre Skin-Caring Concealer este un corector formulat cu 95% ingrediente de orgine naturală, ca extract de nasturtium, un complex de floare de colț și glicerină vegetală a cărei textură este fluidă, ușor de aplicat și pe care tenul tău îl va îndrăgi de la prima aplicare. Corector multifuncțional cu textura ultrafină, ce instant corectează, iluminează și îngrijește tenul timp de 24 de ore, pe care îl poți găsi în 24 de nuanțe.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
11 ml
ACOPERIRE
Medie
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Acest corector multifuncțional poate fi aplicat într-o multitudine de moduri : corector si/sau fond de ten.
1.Aplica trei picaturi sub zona ochilor si peste cearcane. Tapoteaza delicat pentru a evita iritarea zonei. Pentru rezultate optime, alege o nuanta apropiata de nuanta pielii sau o nuanta usor mai deschisa decat pielea.
2. Aplica pe fata curata si hidratata, cu miscari dinspre frunte catre maxilar.
NR CULOARE
N345
OPTIUNE INGREDIENTE
Glicerina
EFECT MAKE-UP FATA
Natural, Iluminare
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA MAKE-UP FATA
Lichid
BENEFICII MAKE-UP FATA
Hidratare, Corectare, Anti-cearcane