NEW

Burberry Goddess Body Lotion

265 Lei

Preț Bestvalue

265 Lei
53 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Goddess Body Lotion Burberry Creme si lotiuni 200 ml

Burberry este o casă de modă de lux care a fost fondată în 1856 de către Thomas Burberry la vârsta de doar 21 de ani. Acesta a inventat un material revoluționar rezistent la apă numit gabardină, menit să protejeze împotriva vremii ploioase. În prezent, casa de modă creează haine, încălțăminte, accesorii, parfumuri și cosmetice.


Aceasta este o loțiune corporală cu aceeași aromă încântătoare și unică ca și Burberry Goddess Eau de Parfum. Conține un trio puternic de vanilii, care adaugă o notă dulce și senzuală. Infuzia de vanilie cu tonalități lemnoase oferă o notă caldă și rafinată la vârf, în timp ce caviarul de vanilie cu dulceață bogată conferă o aromă mai intensă în inima loțiunii. Absolutul de vanilie îmbogățit cu lavandă luminoasă completează această combinație intrigantă și echilibrată. Burberry Goddess Body Lotion îți oferă o experiență parfumată deosebită și autentică, aducându-ți bucurie și îngrijire pentru piele.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica in fiecare palma si apoi pe corp, portiune cu portiune, incepand de la glezne. Aplica pe toata pielea, pana la gat. Asigura-te ca aplici in mod uniform pe toata suprafata corpului.
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
200 ml
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Lotiune
BENEFICII LOTIUNE
Parfumat, Hranire, Hidratare
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi