Nita Suri Barcelona PILO ICONIC

3.675 Lei

Preț Bestvalue

3.675 Lei
735 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

PILO ICONIC Nita Suri Barcelona Genti de mana

Nita Suri este rezultatul unei vieți dedicate explorării și descoperirii de artă, cultură și frumusețe. Designerul Montse Freixes a creat Nita Suri pentru a oferi femeilor din întreaga lume libertatea de a-și exprima creativitatea, originalitatea și încrederea, fără rețineri, jenă sau frică. Aceste genți sunt create cu maximă atenție la detalii, din materiale de lux precum piele naturală de vițel, piele de oaie, piele naturală de piton și piele Ayers, pentru a asigura o îmbătrânire cât mai frumoasă a genții. Designul acestora este unic și își trage inspirația din arhitectura Barcelonei. Celebrele colecții Lia, cu formă de piramidă, și Pilo, cu formă de sferă, fiind inspirate de celebra catedrală, Sagrada Familia. Creațiile Nita Suri nu sunt genți obișnuite, sunt adevărate opere de artă! Această geantă are o formă sferică, specifică colecției din care face parte, este foarte spațioasă, are două mânere superioare și închidere cu fermoar.

TARA DE ORIGINE
Spania
GEN
Femei
DENUMIRE CULOARE
Black
COLECTIE
Pilo
CULOARE
Negru
LUNGIME (CM)
18
LATIME(CM)
18
SISTEM DE INCHIDERE
Fermoar
MANERE
Doua manere superioare
INALTIME(CM)
18
MATERIAL GEANTA
Piele naturala
COMPARTIMENTE
Unul
INALTIME MANERE (CM)
10

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ