Coccinelle Romance S

1.710 Lei

Preț Bestvalue

1.710 Lei
342 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Romance S Coccinelle Genti de umar

Coccinelle este un brand italienesc, originar din Parma, ce creează accesorii pentru viața de zi cu zi a femeilor din întreaga lume. Brandul are un stil contemporan și se mândrește cu produse calitative, lucrate cu cea mai mare atenție la detalii. Produsele Coccinelle reflectă femeia modernă și îi permite acesteia să își scoată în evidență stilul și individualitatea.


Romance este o colecție sofisticata ce îți oferă piese cu un design romantic, atemporal și feminin, de care te vei îndrăgosti imediat. Pe lângă stilul splendid, această geantă îți oferă și practicitate, fiind un accesoriu ce te poate însoți atât la activitățile de zi cât și la cele de seara.

GEN
Femei
DENUMIRE CULOARE
Noir
CULOARE
Negru
LATIME(CM)
12
LUNGIME (CM)
30
COLECTIE
Romance
SISTEM DE INCHIDERE
Șnur
INALTIME(CM)
30
MANERE
Doua manere superioare, Curea de umar
MATERIAL GEANTA
Piele naturala
COMPARTIMENTE
Unul