Furla Emma Mini

1.810 Lei

Preț Bestvalue

1.810 Lei
362 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Emma Mini Furla Genti mini

Furla spune povestea unui vis. Încă din 1927 Furla creează genți, portofele, pantofi și mici accesorii din piele atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Stilul italian este întipărit în ADN-ul companiei și se regăsește în fiecare detaliu de la materiale la culori.


Emma este o geantă elegantă și sofisticată, fabricată dintr-o combinație de piele moale și piele granulată de vițel. Este un model versatil pe care îl poți ține în mână, pe umăr ori crossbody. Are o închidere simplă și practică și poate fi ajustată ca dimensiune datorită capselor aflate pe lateral.

GEN
Femei
DENUMIRE CULOARE
Artemisia
CULOARE
Albastru
LATIME(CM)
16
LUNGIME (CM)
22
COLECTIE
Emma
SISTEM DE INCHIDERE
Buton rotativ
INALTIME(CM)
16
MANERE
Curea de umar, Un maner superior
MATERIAL GEANTA
Piele naturala
COMPARTIMENTE
Unul