Gullon Biscuiti Digestivi 33% Grasimi Reduse
Gustari 250 gr

10 Lei

Preț Bestvalue

10 Lei
2 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Biscuiti Digestivi 33% Grasimi Reduse Gullon Gustari 250 gr

Încearcă o gustare delicioasă, sănătoasă și sățioasă de la Gullon! Acești biscuiți digestivi sunt fabricați din făină intergrală, au un nivel scăzut de grăsimi, sunt vegetarieni și nu conțin alergeni.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
250 gr
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Cereale, Biscuiti
PACKAGE
Snacking Sharing
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Făină de grâu, zahăr, ulei vegetal (ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de oleic), sirop de glucoză și fructoză, tărâțe de grâu, agenți crescători (bicarbonat de sodiu și amoniu), sare. Poate conține urme de lapte și soia.
ARE JUCARIE
Nu
AMBALAJ
cutie
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energy :1,933 kj /462 kcal,Fat 18 g ,Saturated fat 2 g,Carbohydrates 64 g , Sugars 21 g ,Proteins 7.5 g ,Salt 0.7 g ,Sodium 0.28 g
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ