Pringles CHEESE & ONION
Gustari 200 gr

17 Lei

Preț Bestvalue

17 Lei
3,40 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

CHEESE & ONION Pringles Gustari 200 gr

Pringles este unul dintre cele mai populare brand-uri de chipsuri din lume. Odată ce ai deschis o cutie de Pringles nu te vei putea opri până nu o termini! Dacă decizi totuși să păstrezi câteva pentru mai târziu nu este o problemă, ele rămân proaspete și crocante datorită cutiei cu capac ce poate fi închis de câte ori vrei. Celebrele chipsuri vin într-o varietate de sortimente pentru toate gusturile, de la chipsuri simple cu sare la arome de murături, bbq sau cheddar. Această cutie de chipsuri are o delicioasă aromă de cacaval și ceapă, o combinație ce creează poate cea mai bună gustare din toate timpurile.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
200 gr
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Cartofi deshidratați, uleiuri vegetale (floarea soarelui, porumb), făină de orez, amidon de grâu, făină de porumb, brânză și condimente de ceapă (ceapă praf, dextroză, brânză praf {lapte}, lactoză {lapte}, potențatori de aromă {glutamat monosodic, guanilat disodic, inozinat disodic}, acizi {acid lactic, acid citric}, arome), emulgator (E471), maltodextrină, sare, culoare (annatto).
ALCOOL
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Valoare energetica : 2106 kJ / 506 kcal, grăsimi 31 g din care saturează grăsimea 3,4 g, carbohidrați 52 g din care zahăr 2,8 g, proteine ​​3,8 g, sare 1,8 g
ARE JUCARIE
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
CONTINUT
Ceapa
PACKAGE
Snacking Sharing