Pringles Sour Cream And Onion
Gustari 40 gr

7,50 Lei

Preț Bestvalue

7,50 Lei
1,50 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sour Cream And Onion Pringles Gustari 40 gr

Totul a inceput cu acei cartofi proaspeti, atent selectionati, din care s-au realizat chips-uri delicios de crocante, cu un mix intens de arome de smantana si ceapa. Apoi creatorii Pringles s-au inspirat din arhitectura si au conturat un ambalaj tub, in care chips-urile puteau fi depozitate intr-un mod in care, indiferent de circumstante, si-ar fi pastrat forma, dar mai ales savoarea. De aici a mai fost doar un singur pas pana cand tot globul a fost fermecat de gustul si textura crocanta a acestei gustari cu totul deosebite.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
40 gr
TARA DE ORIGINE
Belgia
GLUTEN
Da
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Self Consumption
FARA ZAHAR
Nu
PROTEINE G/DZR
1.6 g
LIPIDE/GRASIME G/DZR
13 g
CARBOHIDRATI G/DZR
21
GLUCIDE/ZAHAR G/DZR
2 g
CALORII KCAL/DZR
204
DOZA ZILNICA RECOMANDATA(G)
40 g
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
ALCOOL
Nu