Off-White Color Matter Digital - Matte Pink

155 Lei

Preț Bestvalue

155 Lei
31 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Color Matter Digital - Matte Pink Off-White Lac de unghii 10 ml

OFF-WHITE s-a remarcat prin designuri distinctive, imprimeuri inconfundabile și utilizarea creativă a materialelor. Fiecare produs poartă amprenta creativă a lui Virgil Abloh și reprezintă un element de expresie artistică. Cu o filozofie unică și o abordare autentică, OFF-WHITE a devenit o forță revoluționară în industria modei, continuând să-și păstreze relevanța și să inspire noi generații de creatori și consumatori de modă.


Color Matter Digital - Matte Pink nu este doar o ojă pentru unghii, ci și o expresie a stilului și individualității tale. Cu caracteristicile sale deosebite și atenția la detalii, acest produs oferă o experiență de înfrumusețare distinctivă sub semnătura Off-White. Infuzat cu pudră de catifea pentru a crea o suprafață mată cu atingere moale, acest produs adaugă un element de rafinament și confort în utilizare.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
10 ml
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica un strat subtire de oja dupa uscarea bazei. Aplica un al doilea strat de oja, de la baza unghiei catre varf, incepand cu centrul si terminand cu lateralele.
DENUMIRE CULOARE
Matte Pink - Dots Pink
EFECT OJA
Mat
FORMULA OJA
Lac