BEST SELLER

Ahava OVERNIGHT DEEP WRINKLE MASK
Masti 6 ml

14 Lei

Preț Bestvalue

14 Lei
2,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

OVERNIGHT DEEP WRINKLE MASK Ahava Masti 6 ml

Odată cu înaintarea în vârstă tenul are nevoie de tot mai multă atenție pentru a preveni ori combate semenle de îmbătrânire. Masca de noapte Overnight Deep Wrinkle Mask de la Ahava are grijă de tenul tău în timp ce dormi, lăsându-ți pielea mai fermă și netedă, hrânind-o și reducând aspectul ridurilor. Această mască pentru o singură utilizare conține Osmoter, un mix de minerale din Marea Moartă utilizat exclusiv de Ahava, extract de mere din Sodoma și plante cosmetice ce au proprietăți anti-îmbătrânire. Produsul nu conține parabeni sau SLS, este testat împotriva alergenilor și este potrivit chiar și pentru pielea sensibilă.

ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
6 ml
GEN
Femei
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Masca
BENEFICII LOTIUNE
Reparare, Anti-rid
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica dimineata si/sau seara pe gat si fata pe pielea curatata. Aplica delicat din centrul fetei catre exterior.