Amouage Imitation Woman

1.460 Lei

Preț Bestvalue

1.460 Lei
292 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Imitation Woman Amouage Parfumuri Niche 100 ml

Un simbol în lumea parfumeriei, Amouage este o casă internațională de parfumuri de lux, fondată în anul 1983 în Sultanatul Oman. Este recunoscută pentru unele dintre cele mai fine parfumuri din lume și pentru tușa inovatoare și artistică adusă tuturor creațiilor sale. Fiecare parfum are un caracter sofisticat și conține cele mai speciale și calitative ingrediente din întreaga lume.


Parfumul Amouage Imitation dorește să surprindă și sintetizeze multiculturalismul anilor 1970 din orașul New York. Această eră iconică se bucură de un tribut sub formă de artă reprezentat de un parfum aparte. Baza parfumului este formată din lemn de santal, tămâie și patciuli; cu fiecare bătaie a inimii parfumului vei descoperi arome precum coacăze negre sau lemn dulce; notele de vârf ale parfumului dezvăluie un adevărat buchet de flori format din trandafiri, iasomie, ylang-ylang și floare de portocal. Lasă-te purtată de aromele variate ale Amouage Imitation și îmbrățișează diversitatea!

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
Ylang-ylang, Floare de portocal, Iasomie, Trandafir
NOTE DE BAZA
Lemn de santal, Paciuli, Tamaie
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Lemn dulce, Coacaz Negru
SENZATIE PARFUM
Senzualitate
TIP NICHE
Apa de parfum