Amouage Interlude Black Iris - Previous Packaging

1.300 Lei

Preț Bestvalue

1.300 Lei
260 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Interlude Black Iris - Previous Packaging Amouage Parfumuri Niche 100 ml

Amouage, una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, comoara olfactivă a Omanului, își prezintă cea mai recentă creație masculină: Interlude Black Iris. Ingredientul-vedetă, cel care transformă întreaga compoziție într-o adevărată operă de artă, este irisul – o floare utilizată încă din antichitate de greci și romani, considerată sacră în Egiptul antic și, mai presus de toate, unul dintre cele mai prețioase extracte din parfumerie. Încapsulat într-un recipient cu un design aparte, creat astfel încât să semene cu un obiect tradițional al Omanului - pumnalul Khanjar, și decorat cu un cristal Swarovski, Amouage Interlude Black Iris te va surprinde cu siajul său misterios și vibrant. Lasă-te captivat de notele revigorante de bergamotă și frunze de violetă, alături de iris, ambră, tămâie, smirnă, oud, santal, paciuli și cedru. Vei descoperi un parfum desăvârșit, perfect pentru bărbatul asumat, încrezător și conștient de masculinitatea lui!

GEN
Barbati
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
MIROS
Lemnos, Oriental
NOTE DE VARF
frunze de violeta, Rozmarin, Bergamota
NOTE DE BAZA
Fum, Lemn de santal, Paciuli, Piele, Lemn de cedru, Lemn de agar
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE MIJLOC
Vanilie, Orris, Mir, Tamaie, Citrice, Ambra
TIP PARFUM
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Aventura
AN LANSARE
2020