NEW

Amouage Sunshine Woman

1.300 Lei

Preț Bestvalue

1.300 Lei
260 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sunshine Woman Amouage Parfumuri Niche 100 ml

Un simbol în lumea parfumeriei, Amouage este o casă internațională de parfumuri de lux, fondată în anul 1983 în Sultanatul Oman. Este recunoscută pentru unele dintre cele mai fine parfumuri din lume și pentru tușa inovatoare și artistică adusă tuturor creațiilor sale. Fiecare parfum are un caracter sofisticat și conține cele mai speciale și calitative ingrediente din întreaga lume.


Imaginează-ți că pășești într-o grădină parfumată unde admiri delicatețea cu care razele soarelui ating petalele florilor – Amouage Sunshine îți va oferi această senzație de bucurie de fiecare dată când vei alege să-l porți! Caracterul îmbietor al parfumului este dezvăluit încă din notele de vârf, surprinzând cu note de migdală și coacăze zemoase ce se împletesc perfect cu notele de mijloc de iasomie, magnolie și vanilie. Această rază de soare care îți încălzește simțurile primește o aromă copleșitoare pe măsură ce ajunge aproape de notele de bază, unde este acaparată de acorduri uimitoare de tutun, paciuli și papirus. Compoziția divină te va îmbrățișa călduros precum un răsărit de soare!

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
MIROS
Floral
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Davana, Lichior de coacăze negre, Migdale
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
SENZATIE PARFUM
Inocenta
NOTE DE BAZA
Paciuli, Papirus, Cade
NOTE DE MIJLOC
Vanilie, Osmanthus absolut, Magnolie, Iasomie
TIP NICHE
Apa de parfum