NEW

Costume National Scent Intense

621 Lei

Preț Bestvalue

621 Lei
124,20 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Scent Intense Costume National Parfumuri Niche 100 ml

Costume National Scent Intense își dezvăluie esența plină și puternică, aducând aceeași îndrăzneală și drăgălășenie ca o jachetă de piele iconică. Această reinterpretare originală a chihlimbarului, unul dintre cele mai nobile ingrediente din parfumerie, se distinge prin sillage-ul său inconfundabil, rezultat al unei armonii adânci de chihlimbar și piele. Parfumul își începe povestea cu o deschidere elegantă, unde bergamota și ceaiul de iasomie aduc o notă proaspătă și rafinată. În inima parfumului, trandafirul oriental se joacă cu luminozitatea hibiscusului sidefiu și a iasomiei, creând contraste intrigante și misterioase. Notele de bază, dominate de mirosul de piele și amestecul de chihlimbar și lemn, dezvăluie sufletul irezistibil punk-rock al lui Scent Intense.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Unisex
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Oriental, Ambra
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Ceai verde, Cardamom, Bergamota
NOTE DE BAZA
Vanilie, Lemn de santal, Paciuli, Piele, Chihlimbar cenusiu
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Trandafir oriental, Iasomie Sambac, Hibiscus sidef