True Grace Burlington Smoked Plum RoomSpray

180 Lei

Preț Bestvalue

180 Lei
36 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Burlington Smoked Plum RoomSpray True Grace Parfumuri Niche 100 ml

True Grace este un brand înființat de către Philippa și Roger Biles cu sediul în Wiltshire, iar numele acestuia a fost ales pentru a reflecta frumusețea englezească care stă la baza companiei. Toate produsele True Grace sunt handmade, ambalate în recipiente reutilizabile realizate din materiale 100% reciclate, sustenabilitatea fiind una dintre valorile brand-ului.


Casa ta merită o atenție deosebită și atunci când vine vorba de arome. True Grace vine în întâmpinarea nevoilor casei tale cu parfumul de cameră Burlington Smoked Plum, care va crea o atmosferă specială cu aroma sa uimitoare cu note afumate și delicioase. Este realizat printr-o combinație a parfumului deosebit al colecției Burlington cu apă și o bază de alcool derivată din grâu organic.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
MIROS
Fougere
NOTE DE VARF
Fum Delicat, Sofran, Pruna
NOTE DE BAZA
Vanilie, Mosc, Piele, Ambra
NOTE DE MIJLOC
Condimentat, Crin
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Pentru casa