True Grace Manor Black Liliy Diffuser

280 Lei

Preț Bestvalue

280 Lei
56 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Manor Black Liliy Diffuser True Grace Parfumuri Niche 200 ml

True Grace este un brand înființat de către Philippa și Roger Biles cu sediul în Wiltshire, iar numele acestuia a fost ales pentru a reflecta frumusețea englezească care stă la baza companiei. Toate produsele True Grace sunt handmade, ambalate în recipiente reutilizabile realizate din materiale 100% reciclate, sustenabilitatea fiind una dintre valorile brand-ului.


Casa ta merită o atenție deosebită și atunci când vine vorba de arome. True Grace vine în întâmpinarea nevoilor casei tale cu difuzorul de cameră Black Lily, care va crea o atmosferă specială cu aroma sa uimitoare de vetiver, ambră, paciuli și violetă. Bețișoarele din ratan pot fi folosite până la 10 săptămâni, iar recipientul este reutilizabil, făcând parte din gama „refills”.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
200 ml
MIROS
Lemnos
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Piper alb, Violeta, Davana, Bergamota
NOTE DE MIJLOC
Ylang-ylang, Paciuli, Crin, Iasomie
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Parfum pentru casa