True Grace Manor Black Lily Candle

195 Lei

Preț Bestvalue

195 Lei
39 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Manor Black Lily Candle True Grace Parfumuri Niche 190 gr

True Grace este un brand înființat de către Philippa și Roger Biles cu sediul în Wiltshire, iar numele acestuia a fost ales pentru a reflecta frumusețea englezească care stă la baza companiei. Toate produsele True Grace sunt handmade, ambalate în recipiente reutilizabile realizate din materiale 100% reciclate, sustenabilitatea fiind una dintre valorile brand-ului.


Bucură-te de această lumânare parfumată din colecția Manor care îți va umple casa cu o aromă uimitoare și va crea o atmosferă relaxantă, pentru ca tu să te simți minunat de fiecare dată când o aprinzi. Amestecul unic de ceară naturală regenerabilă de origine vegetală asigură o ardere uniformă a lumânării, care va crea o atmosferă de vis conturată în jurul unor arome de vetiver, ambră, paciuli și violetă.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
190 gr
MIROS
Lemnos, Picant, Floral
ZI/NOAPTE
Noapte
NOTE DE VARF
Piper alb, Violeta, Davana, Bergamota
NOTE DE BAZA
Vetiver, Vanilie, Mosc, Muschi, Ambra
NOTE DE MIJLOC
Ylang-ylang, Paciuli, Crin, Iasomie
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Pentru casa