DUTY FREE EXCLUSIVE

Baci Perugina Amore E Passione - Limited Edition
Praline 150 gr

52 Lei

Preț Bestvalue

52 Lei
10,40 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Amore E Passione - Limited Edition Baci Perugina Praline 150 gr

Bomboanele Baci sunt un adevărat deliciu. Fiecare bomboană are o inima formată dintr-o alună de pădure îmbrăcată în ciocolată fină cremoasă ce conține bucățele mărunte de alune și este învelită într-un strat subțire de ciocolată ruby de o calitate superioară. Ambalate într-o folie cu modelul unui cer înstelat, aceste mici delicii au o surpriză ascunsă, în forma unui bilețel ce conține câte un mesaj drăguț. Această cutie de bomboane este un produs în ediție limitată creat în colarobare cu Dolce and Gabbana și este disponibil exclusiv în travel retail.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
INGREDIENTE
Zahăr, 19% alune de pădure, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, concentrat vegetal (cartof dulce, turmeric), 2,8% boabe cu aromă de zmeură [sirop de glucoză, maltodextrină, pudră de zmeură, arome naturale, fibre vegetale (măr)], lapte pudră, zer pudră, unt anhidru, emulgator de lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie.
ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Crema de praline, Aluna crocanta
PACKAGE
Formal Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
Ruby
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
6