Leonidas GIFT BOX PREMIUM
Praline 455 gr

123 Lei

Preț Bestvalue

123 Lei
24,60 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

GIFT BOX PREMIUM Leonidas Praline 455 gr

Leonidas este cel mai popular brand de praline belgiene. Produsele lor se disting prin calitatea superioară a produselor, ce sunt mereu proaspete și sunt create din 100% unt de cacao pur. Leonidas își dorește să aducă mici momente de fericire tuturor și să facă luxul ciocolatei accesibil pentru toată lumea. Această cutie elegantă conține un mix de praline cu ciocolată albă, ciocolată cu lapte și ciocolată neagră.

TARA DE ORIGINE
Belgia
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
455 gr
GLUTEN
Da
PACKAGE
Formal Gift
TEXTURA
Compact
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahăr, masă de cacao, unt de cacao, alune, lapte praf integral, smântână de lapte, sirop de glucoză, miere, unt, emulgator: lecitină de soia, dextroză, umectant: sorbitol, xilitol, zahăr inversat, migdale, făină de orez, sirop de glucoză-fructoză, arome, făină de grâu (gluten), coajă de portocală, malț de grâu (gluten), sare, grăsime anhidră din lapte, sare Guerande, lactoză, proteine ​​din lapte, acidifiant: acid citric, făină de orz maltată (gluten), agent de creștere: bicarbonat de sodiu. Cu ciocolată cu lapte (solide din cacao min. 30%, solide din lapte min. 22%), ciocolată neagră (solide din cacao min. 54%), ciocolată albă (solide din cacao min. 25%, solide din lapte min. 22%).
TIP CIOCOLATA
alba, lapte, Neagra
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
AMBALAJ
cutie
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 2212 kJ / 529 kcal, Grăsimi 32,3 g, din care satură grăsimile 15,6 g, din care monoinsaturează grăsimea 13,4 g, din care polinesaturează grăsimea 1,4 g, Carbohidrați 51,9 g, din care Zahar 48,5 g, Fibre 4,4 g, Proteine ​​6,2 g, Sare 0,1 g.
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
32