Millennium Chocolate Ocean Story
Praline 170 gr

25 Lei

Preț Bestvalue

25 Lei
5 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Chocolate Ocean Story Millennium Praline 170 gr

Millennium a fost înfințat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Când iubirea ta pentru ciocolată crește incortrolabil și inima îți bate mai tare, atunci știi că ceea ce mănânci sunt bomboanele Ocean Story. Această cutie este un produs travel exclusive în ediție limitată și conține un asortiment de bomboane în formă de scoici, create din ciocolate cu lapte cu umplutură de cremă de praline și praline cu nucă.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
170 gr
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Formal Gift
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
CONTINUT
Crema de praline, Praline cu nucă
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
lapte
SET CADOU
Nu
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
16