Millennium Sweet Milk Truff
Praline 100 gr

20 Lei

Preț Bestvalue

20 Lei
4 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sweet Milk Truff Millennium Praline 100 gr

Millennium a fost înfințat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Când iubirea ta pentru ciocolată crește incortrolabil și inima îți bate mai tare, atunci știi că ceea ce mănânci sunt trufele Millennium Milk Truff, create din migdale îmbrățișate de un strat delicios de ciocolată cu lapte.

GLUTEN
Nu
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Migdale crocante, Cacao, Trufe cu ciocolata cu lapte
PACKAGE
Informal Gift
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf, zer praf, lapte praf degresat, lecitină de soia emulgator, sare (0,05%), aromă vanilină. Cacao min. 31%), migdale întregi prăjite, pudră de cacao, grăsime vegetală (ulei de palmier).

ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 559 kcal / 2325 kJ, Grăsimi 34,9g, Carbohidrați 54,6g, Proteine ​​6,1g
SET CADOU
Nu
TEXTURA
Compact
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
24