Venchi Dream Mini Book Libri Rome
Praline 117 gr

75 Lei

Preț Bestvalue

75 Lei
15 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Dream Mini Book Libri Rome Venchi Praline 117 gr

Venchi este un brand de ciocolată Italienească gourmet, de calitate superioară. Confecționată din cacao provenită din America de Sud, America Centrală și Africa, ciocolata Venchi te poartă într-o călătorie a simțurilor și va deveni una din micile tale plăceri nevinovate încă de la prima degustare. Încearcă întreaga varietate de ciocolate Venchi! Această carte mică ascunde o surpriză delicioasă și este perfectă pentru a fi oferită cadou unei persoane dragi.

GLUTEN
Nu
PACKAGE
Formal Gift
SET CADOU
Nu
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
117 gr
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahăr, Masă de cacao, Unt de cacao, Pudră de cacao, Tartinat de cacao și alune (Zahăr, Alune Piemont peste 21%, Ulei de floarea soarelui, Pudră de cacao degresată 12%, Lapte praf degresat, Unt de cacao, Ulei de măsline, Emulgator: lecitin de soia, Aromă naturală de vanilie), lapte praf integral, sirop de glucoză, uleiuri și grăsimi vegetale (ulei de floarea soarelui, unt de cacao, ulei de măsline), unt concentrat de lapte, apă, emulgator: lecitină de soia, lapte integral condensat îndulcit 9% grăsime (lapte, zahăr) , Grăsime anhidră din lapte, Aromă naturală de vanilie.
CONTINUT
Ciocolata neagra Cremino, Crème Brulée, Chocaviar 75%
ARE JUCARIE
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu