Venchi GIANDUIOTTI METAL TIN
Praline 100 gr

70 Lei

Preț Bestvalue

70 Lei
13,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

GIANDUIOTTI METAL TIN Venchi Praline 100 gr

Venchi este un brand de ciocolată Italienească gourmet, de calitate superioară. Confecționată din cacao provenită din America de Sud, America Centrală și Africa, ciocolata Venchi te poartă într-o călătorie a simțurilor și va deveni una din micile tale plăceri nevinovate încă de la prima degustare. Încearcă întreaga varietate de ciocolate Venchi! Acest produs este disponibil exclusiv în aeroport și este ediție limitată. Cutia conține bomboane cu Gianduja învelită în ciocolată neagră, cremă Gianduja cu lapte și Gianduja cu alune Piedmont.

ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
PACKAGE
Formal Gift
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
TARA DE ORIGINE
Italia
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
CONTINUT
Gianduja with Piedmont Hazelnut, Gianduja invelita in ciocolata neagra
SET CADOU
Nu
TEXTURA
Compact
TIP CIOCOLATA
lapte, Neagra