Venchi GRANBLEND GOLDEN GIFT BOX
Praline 81 gr

64 Lei

Preț Bestvalue

64 Lei
12,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

GRANBLEND GOLDEN GIFT BOX Venchi Praline 81 gr

Venchi este un brand de ciocolată Italienească gourmet, de calitate superioară. Confecționată din cacao provenită din America de Sud, America Centrală și Africa, ciocolata Venchi te poartă într-o călătorie a simțurilor și va deveni una din micile tale plăceri nevinovate încă de la prima degustare. Încearcă întreaga varietate de ciocolate Venchi! Acest produs este disponibil exclusiv în aeroport și este ediție limitată. Cutia conține bomboane Grand Blend Sud America cu 80% cacao, Gianduja cu alune Piedmont, Grand Blend Montezuma cu 65% ciocolată neagră cu fructe și Montezuma cu 75% ciocolată extra neagră.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
81 gr
TARA DE ORIGINE
Italia
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Montezuma 75% ciocolată extra neagră, Grand Blend Montezuma 65% Ciocolată neagră cu fructe, Gianduja with Piedmont Hazelnut, Grand Blend Sud America 80% cocoa
PACKAGE
Formal Gift
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte, cu fructe, Neagra
ALCOOL
Nu
TEXTURA
Compact
AMBALAJ
cutie
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
UMPLUTURA
Zmeura, Alune de padure, Cafea, Crema de cacao
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
10