Skinny Tan Tan Notox Beauty Elixir

108 Lei

Preț Bestvalue

108 Lei
21,60 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Tan Notox Beauty Elixir Skinny Tan Protectie solara 30 ml

Marca Skinny Tan a fost creată de două mame motivate de pasiunea de a combina îngrijirea pielii cu un autobronzant ușor de utilizat. Produsele Skinny Tan pot fi aplicate rapid și ușor, ceea ce le face potrivite pentru stilurile de viață aglomerate. Aceasta poate fi o alegere atractivă pentru femeile care au puțin timp pentru ritualurile de îngrijire a pielii.


Notox Beauty Elixir este un produs inovator de îngrijire a pielii formulat pentru a ajuta la reducerea liniilor de expresie și a ridurilor, oferind o piele mai fermă și mai netedă. Acest produs conține două ingrediente-cheie, Stoechiol din lavandă fluture și Liftonin. Stoechiol din lavandă fluture este obținut natural din lavandă fluture și este formulat pentru a viza liniile de expresie facială. De obicei, lavanda este cunoscută pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatorii și poate avea beneficii. Liftonin-ul este conceput pentru a oferi un efect instantaneu de întinerire și strângere a pielii, cu rezultate vizibile într-un timp scurt, mai puțin de o oră.

TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplică 2 pompe pe zi după curățare tenului, netezește uniform pe față.
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
30 ml
DESTINATIE
Fata
FORMULA LOTIUNE
Serum
BENEFICII LOTIUNE
Bronzare, Netezire, Reumplere
GEN
Femei